De juiste nagelstyliste vinden

Beauty blender

 

Steeds meer vrouwen geven hun eigen make-up artists de opdracht om hen te verfraaien. Het geven van opdrachten aan make-up artists begon in het begin van de jaren zestig met nagelstylistes. Nagelkunstenaars beginnen met het lakken van de basis van de nagels en de top coat. Nagelkunstenaars versieren de nagels vervolgens met veel verschillende ontwerpen. Enkele maanden geleden had ik een afspraak bij een salon en kreeg ik een zeer gedetailleerd advies over hoe ik mijn nagels zou gaan verfraaien. Er werd mij verteld dat ik na de afspraak weer met mijn man naar het werk moest gaan.

Ik was verbaasd! Er was geen mogelijkheid om mijn nagels op te frissen. Mijn voeten waren ook gelakt en werden geacht wit en schoon te blijven. Alle spullen stonden op een georganiseerde plaats in de salon. Het was netjes. Ik vond het echter niet slim om mijn nagels gratis te laten lakken. Zou het waar zijn dat het krijgen van een manicure en pedicure gratis is? Ja, het was waar.

Ik heb de neiging om met de mode mee te gaan en hou ervan om bijgewerkt te worden. Ik pas mijn look elk seizoen aan. Ik hou ervan om de laatste trends te volgen. Dat geldt voor kleding, kapsels en make-up. De Beauty Blender maakt het makkelijk om mijn look te blenden. Als ik er agressief uit wil zien, kan dat. Ik kan gaan voor dieprood, passend bij mijn ogen. Ik hoef niet het gevoel te hebben dat ik het moet opsmukken. De stijl is bijgewerkt en mijn nagels zijn sterk en mooi.

Ik geloof absoluut dat het vinden van creatieve uitlaatkleppen voor mijn nagelkunst mij helpt om jong en in stijl te blijven. Ik wil niet in de weg staan van jongeren die een leuke tijd hebben met hun mode. Ik ben ervan overtuigd dat als we ze bezighouden met andere activiteiten, ze goed opgeleid en wakker blijven. Stel je al die uren voor de spiegel voor, terwijl je probeert uit te zoeken welke nagellak je op moet doen. Al die tijd die je besteedt aan epileren en vormgeven. Het vinden van de juiste kleur is niet altijd gemakkelijk. Met de Beauty Blender, is het gemakkelijk om stijlvol te zijn.

Ik werk veel met latexnagels. Ik lijm ze vast en scheur de stukken eraf als het nodig is. Ik lijm ze op en lijm ze op… Ik besteed er veel tijd aan. Ik hou gewoon van de manier waarop ze eruit zien. Ik heb iets anders aangeboord. Ik wou dat ik dit jaren geleden had gedaan. Ik zou blij zijn geweest met mijn vingernagels.

Ik weet zeker dat je goed rondkijkt want je ziet allerlei nagels met gekke patronen. Geloof me, als ik dit vandaag had gedaan, zou ik in de problemen zitten. Ik zou zoveel problemen hebben gehad, dat ik mijn nagels door een nagelstyliste had moeten laten doen.

Niet alleen dat, maar mijn natuurlijke nagels zouden zo in de problemen zijn gekomen. Ik zou verplicht zijn geweest om ze opnieuw te laten doen. Ik zou een maand in de salon zijn geweest en waarschijnlijk meer geld hebben uitgegeven dan ik had gedaan. Ik zou zoveel pijn hebben gehad en de nagels zouden er zo lelijk hebben uitgezien. Ik zou niet in staat zijn geweest om leuke schoenen te dragen.

Fast forward ongeveer 20 jaar. Hier ben ik, en ik begin me een beetje gesterkt te voelen. Ik voel me wijzer over mijn lichaam en ik ben een vriend geworden voor velen die dat ook beginnen te voelen. Ik ben een meester geworden in het doen van mijn eigen nagels. De ervaring heeft me geholpen te weten waar ik op moet letten bij het zoeken naar een goede nagelstyliste. Bekwame nageltechnici weten welke producten ze moeten gebruiken voor elk van de nagelaandoeningen.

Of u nu op zoek bent naar een goede nagelstyliste of naar mooie nagels, er zijn verschillende middelen voor u beschikbaar. U wilt geen risico’s nemen als het gaat om uw gezondheid. Je wilt er ook zeker van zijn dat de apparatuur die ze gebruiken goed gesteriliseerd is. Als u het door iemand anders laat doen, bestaat het risico dat er iets misgaat. Het is ook belangrijk om te weten hoe de nagels worden gevormd. Dat zou u ook niet willen.

Leees meer:

Wimpers Breda

Wimperextensions Breda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.